Kalusta ensiasuntosi

Onko kukaan koskaan ajatellut, kuinka vähän erilaisia tavaroita ja huonekaluja ihminen elämässään tarvitsee tai edes käyttää päivän aikana? Ensimmäistä omaa kotia perustaessa moni kirjoittaa pitkän listan, mitä kaikkea tarvitsee hankkia.

apartment

Joillakin lista on parin metrin pituinen ja toisella puolen metrin. Kaikki olemme niin erilaisia tavaroiden hankkimisen suhteen. Toinen hankkii säästeliäästi ja harkiten vain tarpeellisen ja toinen hamstraa kaikenlaista ”sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan” tyyliin, miettimättä tarvitseeko sitä vai ei. Joka tapauksessa kotia perustettaessa on hankittava huonekaluja ja kodinkoneita. Mikäli rahaa ei ole jäänyt patjan alle säästöön, niin silloin täytyykin käyttää älynystyröitään ahkerasti miettien mistä kaiken saa edullisesti.

Netin kautta kannattaa selata sivuja ja etsiä edullisia, hyviä vaihtoehtoja. Pitää tarkkaan miettiä kelpaako käytetyt huonekalut, vai haluaako kaiken olevan uutta. Mikäli tyytyy käytettyihin, on yksi hyvä portaali tori.fi. Sivuilla on myynnissä kaikkea maan ja taivaan välillä: huonekaluja, kodinkoneita, vaatteita jne. Uusia kalusteita edullisesti saa tietenkin Ikeasta. Se onkin monen nuoren suosikkipaikka, mutta kaikki eivät asu lähellä Ikeaa, joten silloin on netti hyvä ostopaikka.

Mikäli ei ole vielä ehtinyt tutustumaan mainioon salerunner-sivustoon, kannattaa se tehdä nyt. Sivu on monipuolinen ja täynnä linkkejä eri alan yrityksiin. Jokainen euro on aina kotiinpäin, joten miksi maksaa liikaa samasta tuotteesta, jonka voi saada paljon edullisemmin. Salerunner-sivun kautta pääsee linkkeihin, joiden kautta saa ostettua edullisemmin tulevaan kotiin kodinkoneet, huonekalut sisälle sekä ulos ja ihan kaiken mitä kodin perustamiseen tarvitsee. Jos ei tämän sivun kautta tuotetta löydä, niin sitten ei sitä kodissaan tarvitse.

Kun on ostanut huonekalut ja kodinkoneet, niin sen jälkeen voi aloittaa itse sisustamisen. Kaikki isommat tuotteet omille paikoilleen ja sen jälkeen on huomattavasti helpompaa nähdä millaiset verhot ja matot sopivat kotiin. Myös kaikki sisustustuotteet löytyvät edellä mainitun sivun kautta. Pimeässä kodissa ei kukaan halua asua, joten miksipä et jo selaisi osastoa nimeltä valaisimet ja katselisi sopivia vaihtoehtoja jokaiseen huoneeseen. Tämän helpompaa ei oman kodin perustaminen voi olla.